Det er tit de små detaljer, der er med til at gøre dit badeværelse lækkert og give det et præg af luksus

Badeværelset er vores velværezone, her skal der skabes plads til nydelse og afslapning, med forskellige smarte løsninger, der giver dig en bedre velvære i hverdagen. Badeværelset skal kunne dække dit behov. Når du ønsker et langt afslappende bad før du skal i seng, eller et hurtig forfriskende bad, da du står op tidligt om morgen.

Læs videre og få inspiration til dit nye bad her.

Udskift den gamle bruser

Bruseren puster liv i dine sanser. Du kan vælge forskellige brusere, der giver en stimulerende massage med forskellige pulserende strålemønster. Det er noget helt andet med et nyt og flot design, i stedet for den gamle med kalkrander. Den nye bruser giver også et dejligt visuelt indtryk.

 

En ny brusevæg fra inr

Vær med på moden skab en trendy og smart stil med en brusevæg fra inr i stedet for et bruseforhæng. Du får en sikker og langtidsholdbar løsning, det skaber et eksklusivt, let, tidsløst og minimalistisk look. Brusevæggene kan tilpasses til ethvert behov. Gå ind på inr og se alle de fantastiske løsninger der findes i dag.

 

Nyt spejl - spejlskab

I Viskan spejlskab eller servante fra Aspen, kan du vågne til din favoritmusik, ved at streame musikken fra din smartphone eller tablet så har du din yndlingsmusik og kan vågne og blive opladt med ny energi.

Spejl og spejlskabe er udstyret med smarte detaljer, der forenkler din hverdag.  

  • Integreret forstørrelsesspejl
  • Det dugfrie spejl.
  • Praktisk el udtag i skuffer og spejlskabe. Oplad ting i stikkontakten, uden at skabet behøver være tændt
  • Effektiv og smuk belysning
  • Elektriske push funktioner i skuffer og låger
  • Led belysning under møbler
  • Magnet i skabet der kan holde på sakse neglesakse m.m.

 

Spar med et nyt og flot toilet

Du kan spare på vandet, med et nyt toilet, og du kan indstille nogle toiletter til f.eks. 2/4 liter eller 3/8 liter ved lille og stor skyl, hvis det er nødvendigt. Et toilet er også med til at bringe æstetik og kvalitet ind på badeværelset, da det er en meget synlig del af møblementet i badeværelset.

 

En ny håndvask med skab

Vores skabe til vask giver dig god opbevaringsplads. Skabe, låger og skuffer kan tilpasses i forskellige løsninger, lige præcist til dit behov.

 

Håndklædetørrer

Har man først har prøvet en håndklædetørrer, og mærket de dejlige varme og tørre håndklæder, er den svær at undvære. En håndklædetørrer giver en dejlig fornemmele af komfort og luksus.

 

Belysning over, under og i skabe

En god belysning er meget vigtig, det giver forskellige helhedsindtryk af rummet for hver enkelte af familiemedlemmerne. Lyset  lader hjemmets smukke farver på møbler og rum træde frem. Det er med til at fremme en følelse af nydelse og afslappethed du får en indre ro.

 

Links til inspiration

Badeværelsesmøbler og badeværelsesindretning

http://www.aspenbad.dk/

 

INR er specialist indenfor brusevægge

http://www.inr.dk/

 

Kontakt en lokale VVS-installatør. Vi hjælper dig hele vejen fra drøm til virkelighed.