Drømmer du om et nyt badeværelse eller et mere effektivt varmesystem?

Er du en af dem, som ser muligheder, når du har noget konkret at forholde dig til? Ofte kan det være svært at finde hoved og hale i alle de muligheder, der er, når du skal renovere eller bygge nyt badeværelse, men nu er løsningen her.

De 16 selvstændige VVS-firmaer i VVS-installatørgruppen Holstebro Kommune er i foråret 2018, i samarbejde med branchens førende producenter, gået sammen om at åbne en permanent VVS-udstilling på Banetoften 8 i Holstebro.

Alle af VVS-gruppens selvstændige VVS-installatører kan derfor fremover tage dig med under armen på inspirationstur for at se nyeste produkter og trends, når det gælder badeværelser og energirigtige varmesystemer.

I udstillingen kan du se alt fra armaturer, toiletter, spejle og møbler og samtidig få en snak med en autoriseret VVS-installatør, som kan rådgive og hjælpe dig til at vælge de rette materialer til det nye badeværelse eller varmesystem. 

Du kan efter aftale med en af VVS-gruppens VVS-installatører altid få lov til at besøge udstillingen. Vil du besøge udstillingen, så kontakt din VVS-installatør her:

Kontakt lokal VVS-installatør