Nu kan du nyde danskvand direkte fra hanen

GROHE Blue® er til dem som ønsker lidt ekstra luksus. GROHE Blue® omdanner almindelig postevand til en ren forfriskning direkte fra hanen. Vandet er afkølet og filtreret og kan tappes som vand uden brus, med lidt brus eller meget brus – det er op til dig! 
​I årevis havde vi kun det vand, som kom ud af hanen. Siden fik vi mulighed for at få drikkevand på flaske både med og uden kulsyre. Herefter blev det muligt selv at tilsætte kulsyre med diverse apparater. Nu har vi GROHE Blue®.

GROHE Blue® er monteret med et kulfilter under vasken som fjerner tungmetaller, kalk, klor og andre urenheder som har indflydelse på smag og lugt. Normalt postevand kan simpelthen ikke sammenlignes med denne smag.

Med det nye GROHE Blue® køkkenarmartur kan du nu få dit vand præcis som du vil have det, fra en og samme hane. Med GROHE Blue® behøver du ikke længere at slæbe flasker fra supermarkedet og opbevare dem i køleskabet for at få koldt vand eller danskvand. Seneste undersøgelser viser at vand på flaske fra supermarkedet kan være op til 1-2 år gammelt.

GROHE Blue® skåner miljøet

Produktion, tapning og transport af drikkevand på plastikflasker er en kæmpe belastning for miljøet – vidste du f.eks., at det kræver 7 liter vand at få bare 1 liter flaskevand på hylden i supermarkedet? Eller sagt på en anden måde, vand på flaske bliver ofte transporteret over store afstande med stor CO²-forurening som følge. Derfor forurener en flaske vand lige så meget som at køre en kilometer i bil. Dette er også grunden til at ledende virksomheder som bl.a. Miele, Vodafone, KPMG og Amazon sparer vand og energi ved at anvende GROHE Blue®.

4 grunde til at vælge GROHE Blue®

Du har altid det bedste drikkevand, afkølet og direkte fra din egen vandhane.
Du behøver du ikke længere at slæbe flasker fra supermarkedet og opbevare dem i køleskabet
Du kan nemt vælge mellem vand uden brus, med lidt brus eller med meget brus
Det er den mest bæredytige løsning fordi det skåner miljøet for brugen af plastikflasker og CO2.

Få tilbud fra din VVS-mand   Føj til huskeliste 

PDF icon Grohe køkken brochure

Se flere produkter fra Grohe | Se flere Armaturer til køkken

Din selvstændige VVS-mand leverer og monterer