METRO THERM el-vandvarmere leverer vamt brugsvand

METRO THERM el-vandvarmere opvarmer vandet via et el-varmelegeme.

METRO THERM el-vandvarmere model 55, 60, 110 og 160 leverer varmt brugsvand til køkken, håndvask og brusebade i enfamilieshuse og andre mindre installationer. 

Brugsvandet opvarmes af et keramisk el-varmelegeme, der er monteret i et emaljeret flangerør. Det giver mindre kalk på varmelegemet, og beholderen er ikke så udsat for gennemtæring. Temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra ca. 5- 65°C.

Som en variant kan model 60, 110 og 160 bestilles med 88°C termostat. Det er specielt landbrug og industri, der kan have behov for dette. Vandvarmerne monteres som trykbeholder med sikkerhedsventil til flere tappesteder med blandingsbatterier (normalt tryk).

Trykfast konstruktion - 10 bar til lodret montering på væg eller gulvstativ med rørforbindelserne ned ad eller for model 55 med rør op.

  1. 5 års garanti mod gennemtæring
  2. 1 års garanti mod produktregistrering
  3. Lavt varmetab mod PUR fuldisolering
  4. Nem afkalkning og service via flangen
  5. Målbar og udskiftelig anode
  6. Kan tilsluttes både 230V og 400V
  7. Stativvarmelegemet kan udskiftes uden at tappe vand af
  8. Lynhurtig opvarmning med 3,6 kW ved 400V

Tilbehør 

Sikkerhedsaggregat (højeffektbeholdere), stativ til gulvplacering, pladesæt til inddækning af rørinstallation eller gulvstativ, H-stativ til montering i forbindelse med vægmontering på "svage" eller skæve vægge og cirkulationssæt til montering i toppen af vandvarmeren ved varmtvandscirkulation.

Få tilbud fra din VVS-mand   Føj til huskeliste 

PDF icon Katalog - El-beholdere

Se flere Vandvarmer

Din selvstændige VVS-mand leverer og monterer