Termostater giver komfort og lavere varmeregning

Uanset hvordan du får varme i dine radiatorer, ligger hemmeligheden bag en god varmekomfort og en lav varmeregning i dine termostater og ventiler. Det er termostaterne og ventilerne, der styrer varmen i hver enkelt radiator.

I dag er en termostat ikke bare en termostat. Danfoss har f.eks en hel kategori der hedder Smartvarme. Danfoss har udviklet systemet Danfoss Link™ med Danfoss Link™ Connect termostaterne, så du kan styre varmen fra et centralt sted i boligen eller via Danfoss Link™ App til smartphone og tablet. Samtidig tænker termostaterne også selv, så de ikke bare buldrer der ud ad, når du åbner vinduer og døre for at lufte ud.
Den nemme vej til Smartvarme er Danfoss Eco™ radiatortermostat med Bluetooth. Eco er en selvstændig radiatortermostat, som du kan programmere og styre via Danfoss Eco™ App, når du er i hjemmet. Du kan også skrue op og ned for varmen via termostatens drejefunktion.

5 års garanti

Ved køb og installering af Danfoss Smartvarme produkter ved en installatør får du ikke kun professionel rådgivning og installation, men også 5 års garanti på produkterne. Du kan få mere af vide om de 5 års garanti hos din installatør og på smartvarme.danfoss.dk

Ventilen er ligeså vigtig som termostaten

En ventil, der præcist styrer hvor meget vand, der kommer ind og ud af dine radiatorer, har en lang række fordele. Ventilen i radiatoren er mindst ligeså vigtig som termostaten. Sammen med en ny termostat er det muligt at opnå besparelser og optimal komfort. Du får dermed en bedre varmefordeling i alle rum – og bedre boligkomfort.

For mange kan det betale sig at skifte gamle termoster og ventiler ud med nye. Alene det, at termostaterne og ventilerne er up to date, betyder, at de udnytter varmen i radiatoren langt bedre end de gamle = giver dig en lavere varmeregning.

Din VVS-installatør ved alt om termostater og de intelligente styresystemer på markedet.

Ønsker du mere viden om forindstillelige ventiler | Se brochuren her |

Læs mere om Danfoss smartvarme på smartvarme.danfoss.dk

Din selvstændige VVS-mand leverer og monterer