Åbne vinduer er godt  - mekanisk ventilation er bedre

Udskiftning af luften i boligen er altafgørende for både komfort og indeklima. Bad, madlavning og bare det, at der er mennesker til stede, afgiver en masse fugt, som skal ud af boligen for at opretholde et sundt indeklima.

Det er altid godt at lufte ud med åbne vinduer og døre, to gange om dagen. Men det er i virkeligheden endnu bedre at udlufte med mekanisk ventilation. 

Med mekanisk ventilation udskifter du luften i din bolig året rundt – og ikke kun om sommeren, hvor døre og vinduer ofte er åbne alligevel. Du kan få mange forskellige former for mekanisk ventilation af boligen. Nogle af systemerne genindvinder varmen, og sender frisk varm luft rundt i boligen som et vigtigt bidrag til opvarmningen.

Uanset dit behov, kan du med fordel tage din lokale VVS-mand med på råd om ventilation i boligen. Han kender alle løsninger og kan hjælpe dig med at vælge, der passer allerbedst til dit behov.

Ventilation med varmegenvinding

Varmegenvinding er lidt ligesom at holde en varm kop te i hænderne. Dine hænder bliver varmet op, uden at de nogensinde rører ved varmekilden, nemlig vandet. Danfoss Air bruger varmen i udsugningen fra f.eks. køkkener og badeværelse til at opvarme indblæsningsluften til en behagelig temperatur. Det resulterer i både luftfornyelse og et sundt indeklima.

Det kan din VVS-installatør hjælpe med:

-    Vejledning i brugen af ventilation og valg af den rigtige type.
-    Opsætning af ventilation og genanvendelse af luft fra boligen.
-    Vedligeholdelse af ventilationsanlæg

Kontakt en VVS-installatør i Holstebro Kommune om valg af termostater og styresystemer. 

Læs mere om fordelene ved ventilation fra Danfoss | Se brochuren her |

Din selvstændige VVS-mand leverer og monterer