Vores forretningsidé er at tilbyde nyskabende badeværelsesløsninger, der gør hverdagen nemmere og mere afslappende. Derfor tilbyder vi hos Gustavsberg helhedsløsninger til det komplette badeværelse. Vi kombinerer høj kvalitet og smarte funktioner med nordisk design. Det kan lyde indlysende og er sikkert også derfor, at vi har formået at levere produkter til badeværelset i over 190 år.

Fremstillingen af porcelæn begyndte allerede tilbage i 1825, og i dag er Gustavsberg et af Sveriges førende varemærker indenfor badeværelsesbranchen. Vores lange historie bygger på mødet mellem vores tradition og vores udspring i Skærgården med nyskabende teknik og et moderne formsprog.

Villeroy & Boch Gustavsbergs hovedkontor ligger på Värmdö udenfor Stockholm, og vi har produktions- og monteringsanlæg i Gustavsberg og i Vårgårda. Desuden har vi salgskontorer rundt om i Norden og Baltikum. Virksomheden er et helejet datterselskab til den tyske koncern Villeroy & Boch og dermed en del af en af Europas største producenter af badeværelsesindretning.

Se vores Gustavsberg virksomhedsfilm på YouTube her: 

Se vores inspirations-katalog her. 

Se vores møbel-katalog her

Se vores katalog om Gustavsbergs innovative toiletter her

Se vores katalog om Estetic sanitet og armaturer her. 

Produkter

Gustavsberg bruserhoved Estetic Round

Gustavsberg bruserhoved Estetic Round med et supertyndt bruserhoved med generøst vandflow.Gustavsberg Graphic 60 cm

Møbelsæt Graphic –60 cm.

Møbelsæt i hvid MDF, med vaskGustavsberg Graphic 45 cm

Møbelsæt Graphic –45 cm.

Møbelsæt i hvid MDF, med vask